Milexim

Str. Laminoristilor, Nr 208A » Câmpia Turzii, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 33
Apartamente: 2
Total locuri: 78
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
220 de locuri
Camere - Milexim
Tipul unității: Pensiune

~~La intrarea in municipiul Campia Turzii dinspre Turda, te invita sa opresti si sa o admiri, o simfonie de culori si forme rustice, pline de farmec: este complexul Milexim.

Format din doua pensiuni, cu un restaurant rustic, restaurant medieval, o terasa luminoasa si o crama racoroasa, complexul Milexim este perfect pentru evenimente, conferinte sau team building-uri.

Interiorul complexului este cu certitudine o intruchipare a modernismului si rafinamentului, raspandita in camere de 3, 4 si 5 stele.

Dotate cu tot ce este indispensabil unui sejur (internet, TV prin cablu, Jacuzzi, aer conditionat) camerele ofera confort si siguranta oricarui turist care intentioneaza sa viziteze locuri unice in Europa, precum: Salina Turda, Cheile Turzii, Cheile Turului, Castrul Roman, Baile Sarate Durgau.

Restaurantul Milexim va va pregati mancare traditionala romaneasca, ca la mama acasa, care sa va aduca aminte de gusturile si mirosurile copilariei. Dar, nici bucataria internationala nu lipseste din meniu, alaturi de pizza pe vatra si alte specialitati.

Personalul, serviciile ireprosabile, restaurantul, sala de evenimente, spatiul de joaca pentru copii, fac din Complexul Milexim, un loc in care vei dori sa revii, fiind intampinat cu caldura si profesionalism.

Ambianta placuta, mancaruri deosebit de gustoase, servire ireprosabila,décor deosebit…Noi oferim garantia unor momente deosebit de placute…Complexul Milexim…mii de motive pentru a ne cauta si pentru a reveni la noi…

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Minibar
Room-service
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câmpia Turzii, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Milexim din Câmpia Turzii, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Milexim? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!